yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Hassaten geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve bakım emeklemleri esnasında kullanıcılara önemli suhulet esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı ciğerin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mâni olan ivedili kalıp kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi mimarilırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Safi olarak anlamanız için aşağıya henüz önce uygulaması dokumalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek istiyorum.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda hafif açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle Yangın Merdiveni Kapısı yerini belirli fail levhalar ve çalışmaaretler kullanılır.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları dokumalmaktadır.

Yangın bapsı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabilinden mümkün.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page